donderdag 13 oktober 2011

Halloween Fright Nights...


De nieuwste horror film beleef je zelf

In oktober beleef je de nieuwste horror film zelf tijdens Halloween Fright Nights in Walibi Holland. In oktober beleef jij jouw ergste nachtmerrie tijdens Halloween Fright Nights in Walibi Holland. Professor Mortis is in charge en als wij zijn woord moeten geloven wordt het heftiger dan ooit tevoren. Met de enge Scarezones, 4 Haunted Houses en verschillende shows worden jouw nachtmerries werkelijkheid. ...

De nieuwste horror films in spectaculaire attracties

Naast alle spectaculaire attracties en shows van Walibi Holland zoals de Goliath en de Space Shot zijn er tijdens de Halloween Fright Nights een aantal extra activiteiten die jouw nieuwste horror film compleet maken. De speciale Halloween Fright Nights Shows en Scarezones zijn vrij toegankelijk. Wil je een bezoek brengen aan de Haunted Houses dan heb je hiervoor speciale tickets nodig. Wij raden aan deze online te bestellen, want er zijn maar een beperkt aantal tickets beschikbaar.

Wanneer zijn de Halloween Fright Nights

Halloween Fright Nights zijn op elke vrijdag, zaterdag- en zondagavond, van 14 Oktober tot en met 30 oktober. Telkens van 18.00- tot 22.00 uur.
Het park is geopend van 10.00- tot 22.00 uur. Je kunt de hele dag genieten van alle attracties en shows. Walibi Holland staat immers garant voor griezelig goed topamusement!
Het is mogelijk om tijdens Halloween Fright Nights te overnachten op het Vakantiepark van Walibi Holland. Vakantiepark Walibi Holland heeft de beschikking over 4-persoons en 7-persoons bungalows én een camping. Kijk bij overnachten voor onze aanbiedingen
Let op! Dit evenement kan te intens zijn voor kinderen onder de 16 jaar. Maskers, schmink en kostuums zijn niet toegestaan. Zie onze Survival Guide.

http://www.frightnights.nl/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten